2020 was een belangrijk jaar voor ZIL. Een schakeljaar met een nieuw bestuur en een nieuwe Algemene Vergadering. Een nauwere, interactieve digitale samenwerking met de Stad Leuven en het politiekorps dat opgestart werd in het najaar en nu al een succes is. 

2020 was ook een jaar vol mooie cijfers om fier op te zijn. Een prachtjaar dat ZIL mag afsluiten met een ervaren team van 55 enthousiaste vrijwilligers en 35 opvanggezinnen die hun medewerking hernieuwden met een gloednieuwe overeenkomst. Maar ook met 32 voederouders die dagelijks instaan voor 200 zwerfkatjes en ondertussen hun voederpas via de politie mochten in ontvangst nemen. Wat kijken wij uit naar 2021!

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!