Woepie en Lumi

Knuffeldoos Woepie en kapoen Lumi

Hallo allemaal!

Wij zijn Woepie en Lumi. Wij zijn broer en zus, en 2 jaar oud. Ik, Woepie, kom je graag begroeten. Ons moeke zegt dat ik een grote knuffeldoos ben. Ik ben tuk op spelletjes en het liefst nog samen met jou. Een balletje, een muisje, de kattentunnel. Alles is goed voor mij. Maar als ik moe ben, kom ik liever bij jou liggen. Lekker chillen. Ik ben ook heel graag in de buurt van mijn lief schattig zusje Lumi.

Zussie Lumi is een mooie zwarte parel. Ze is een super lief en rustig meisje dat graag aaitjes krijgt. Natvoer is echt wel haar ding en daar zal ze je gerust achter komen vragen. Ze speelt graag verstoppertje in onze kattentunnel. En als ze bang is, komt ze bij mij zitten. Niet echt een dappere durfal! Haha! Een hondje, andere katjes of kindjes jonger dan 8 jaar hebben we liever niet, maar een tuin mag gerust wel.

Lumi en ik hebben veel steun aan mekaar. Daarom zoeken we samen een nieuwe mand. Mogen we bij jou komen wonen AUB? We kijken er zoooooooooo naar uit onze eigen mensjes te hebben.

Wil je Woepie en Lumi adopteren? Vul dan snel hun adoptieformulier in! 

More information on the adoption procedure, duo-placement and FIV can be found here

Wil je onze werking steunen?

Koop online een zelfgemaakt sleutelhanger katje. Met de gratis verzending ligt het een paar dagen later bij jou in de bus.