Aiko en Snickers zijn niet meer ter adoptie!!

Koddige katers Aiko en Snickers

Hallo iedereen, 

Wij zijn Aiko en Snickers. Ying en Yang voor de vrienden. Wij zijn twee olijke broers van 6 maanden oud, uitstekende eters en bijgevolg in topvorm. Maar we hebben allebei ons eigen karaktertje. Zo hoort dat ook.

Onze Snickers is een regelrechte knuffelkat. Hij speelt met alles wat hij kan vinden waardoor ons opvangmama goed moet opletten met de speeltjes. Hij krijgt nooit genoeg van aandacht. Hoe meer je hem geeft, hoe meer hij wil. Maar hij legt zich er wel bij neer als je eens een filmavond wil of als je je serie aan het bingewatchen bent.

Ik, Aiko, ben eerder een ijdele, rustige kat. Al die drukte van Snickers moet ik niet echt hebben. Ik zal meer rustig vanuit een comfortabele stoel, zetel, kussen of deken genieten van je gezelschap. Aandacht vragen zal niet voor meteen zijn. Maar met nat voer, ga je wel mijn vertrouwen winnen waardoor ik ongetwijfeld beetje bij beetje aaitjes zal waarderen. 

Ben jij iemand met veel geduld en tijd voor ons beiden en heb je een rustige en liefdevolle omgeving waar we mogen opgroeien als echte koddige katers, laat dan maar snel van je horen!

Wil je Aiko en Snickers adopteren? Vul dan snel hun adoptieformulier in!

Wil je Aiko en Snickers adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!