Remi is niet meer ter adoptie!!

Speelse kleine rakker Remi

Hallo,

Ik ben Remi, een jonge kater van 6 maanden die veel op een mini tijger in een schapenvelletje lijkt. Maar ik ben wél een grote speelvogel, zegt mijn opvangmama. Met veel talentjes. Ik ravot en kroel bijvoorbeeld als geen ander. Mijn opvangbroertje is mijn beste vriendje. Samen rollebollen we er wat op los. Soms zo hevig zelfs dat mama ons wat komt intomen. En af en toe kunnen we ook heel rustig zijn. Heel af en toe.

Ik heb wel een werkpuntje : ik kan niet alleen blijven. Ik ben heel sociaal en als je mij dan effe alleen zet, word ik heel triest. Dus zoekt onze opvangmama voor mij een nieuwe mand waar al een jonge poes woont. Kwestie van de juiste maniertjes te leren van een grotere broer of zus en vooral mijn energie kwijt te kunnen. Dat zou gewoon de max zijn, want dan zou ik me nooit alleen voelen.

Ik kom graag knuffelen op of naast jou in de zetel. Mag ik jou veel knuffeltjes geven? Ik beloof je dat je vlug verliefd op mij zal zijn. Echt waar!

Wil je Remi adopteren? Vul dan snel zijn adoptieformulier in!

Wil je Remi adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!