Stoetel is niet meer ter adoptie!!

Mooi meneertje Stoetel

Dag iedereen,

Ik ben een prachtige ros-witte kater van ongeveer 12 jaar met fluffy pluimpjes aan de oren. Ik zoek een warme, rustige mand. Aan levenservaring geen gebrek, laat ons zeggen. En ik zal direct al mijn troeven hier op tafel gooien: ik ben lief, proper, beleefd, gechipt en gecastreerd. Alstublief, dank u wel.

Mijn leventje van dag tot dag ziet er wel wat anders uit dan bij jong geweld. Voor mij geen feestjes, speelpartijtjes of onverwachte bewegingen, want dan word ik heel angstig en schiet ik weg naar mijn schuilplekje. Op mijn leeftijd kom je niet meer buiten. Al die ontdekkingsreizen, zeg, ik heb daar geen zin meer in. En dan al dat raar volk buiten. Hoegenaamd geen behoefte aan… Ik maak wel in huis af en toe eens een wandelingetje om te kijken waar mijn mensenvriendjes zijn. Dan roep ik hen heel luid en moet je zo snel mogelijk reageren, anders voel ik me eenzaam. Ik zoek dus een rustige thuis want ik slaap best veel en dit liefst op het bed in de slaapkamer of een andere zachte plek.

Tanden heb ik niet meer, dus tandartskosten zul je niet meer hebben met mij. Ik zoek wel een thuis met een propere kattenbak of twee. Een krabpaal hoeft niet. Aaikes en knuffels daarentegen, zijn een absolute must voor bibi hier. En als je te snel stopt, dan grijp ik liefdevol naar je hand of arm. Ik ben geen schootligger, maar naast jou spinnen vind ik heerlijk. Een ander senior poezenvriendje vanaf 8 jaar oud is geen probleem, ik ken de beleefdheidsregels. Zolang we elk ons eigen plekje hebben om te slapen of eten is dat prima voor mij. 

Wil jij mij nog heel wat jaartjes laten genieten van het leven en mij verwennen? Ik geef je in ruil tonnen liefde, vriendschap en intense prr prr prr geluksmomentjes samen terug. Wat denk je? Spreken we eens af bij ons moeke thuis?

Met beleefde groeten van het mooiste meneertje van ZIL,

Stoetel

Wil je Stoetel adopteren? Vul dan snel zijn adoptieformulier in!

Wil je Stoetel adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!