Happy is NIET meer ter adoptie!!

Speelse kater Happy

Hallo iedereen,

Ik ben Happy, een stevige kater van 11 jaar. ZIL heeft me samen met 6 broers in december gevonden in een klein huisje. Daar het huis te klein aan het worden was dacht ik, ik trek erop uit en ga op zoek naar een nieuw huis met een gouden mandje en veel lekkers. Ik ben namelijk verzot op snoepjes.

Volgens mijn mama ben ik een echte lieverd. Ik word niet zo graag opgepakt, maar in ruil daarvoor geef ik dan wel veel beenknuffels en kopjes. Ook ben ik verzot op mijn muisje en speel ik wel eens met de balletjes. Voor een tof gesprek ben ik altijd wel te vinden.

Wil je mij leren kennen, maak dan zeker een afspraak met mijn mama. Ik wil zoooo graag naar mijn eigen furrever gezin.

 

Wil je Happy adopteren? Vul dan snel zijn adoptieformulier in!

Wil je Happy adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier