Peanut is niet meer ter adoptie!!

White Whiskers Peanut

Hallo ik ben Peanut! Ik ben een heel nieuwsgierige kitten van 8 maanden, tjokvol energie. Ik ben echt een schootkatje, ik kom graag zo dicht mogelijk bij je zitten. Je kunt mij ook heel gemakkelijk optillen. Op schoot slapen en kopjes geven doe ik graag. Oh ja, en ik heb precies met mijn poezensnoet en snor in de witte verf gezeten.

Wanneer ik wil spelen, ren ik wel eens voor je weg. Om me te verstoppen. Ik wil wel altijd even kennis maken met onbekende dingen, zoals bezoek of andere katten, want nieuwe dingen schrikken mij soms even af. Maar ik pas me snel aan, zegt ons moeke, en kom spelen zodra ik weet dat je te vertrouwen bent. Ik kan dus heel goed samenwonen met andere katten, hopelijk willen ze dan wel met mij spelen. Anders is er niet veel lol aan…

Alle pindanootjes op een stokje : mag ik in jouw huisje komen wonen?

Wil je Peanut adopteren? Vul dan snel haar adoptieformulier in!

Wil je Peanut adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!