Inzamelactie voor ons zorgenmeisje Stella

  • 475,00 Raised
    of 1000,00
  • 20 Donors
 

Een week geleden kwam Stella onder onze hoede.

Stella werd aangereden en gelukkig meteen naar de dierenarts gebracht door mensen die zich over haar ontfermden. 

Ze was zwanger van 2 kleintjes die de klap niet hadden overleefd en Stella bloedde uit haar baarmoeder. 

Met een spoedoperatie tijdens het paasweekend door een chirurg van wacht werd haar baarmoeder verwijderd. Dat probleem was snel opgelost.

Stella

Maar… De eerste dagen gebruikte Stella haar achterpootjes niet.

Gelukkig was er niets gebroken. Ook plassen en stoelgang maken leek niet te lukken. Maar Stella is een straffe madame en beetje bij beetje kwam het gevoel terug. Stella kon de hospi verlaten en gaan herstellen bij één van onze opvanggezinnen. 

Ze wandelt intussen al goed rond en gaat ook flink op de kattenbak. Alleen die rechterachterpoot, die wil nog niet mee. Het liefst van al ligt Stella trouwens op de schoot van de opvangmama. En wanneer die human maar niet blijft zitten, hobbelt Stella vrolijk achter haar aan. Maar met 4 werkende pootjes zou dat wel veel vlotter gaan natuurlijk!

Om de bezenuwing te helpen herstellen zal Stella nog een reeks gespecialiseerde behandelingen nodig hebben. Met acupunctuur en laserbehandelingen hopen we het herstel van de zenuwen te kunnen bevorderen. Want elk leven telt. En we gaan daarvoor tot het uiterste

En nu komt het, we hebben jullie ondersteuning hard nodig voor Stella want naast de factuur voor de spoedingreep tijdens het paasweekend staan ons nu de facturen van een paar weken revalidatiebehandeling te wachten om Stella er volledig bovenop te krijgen zodat ze vroeg of laat een warme mand kan krijgen in een warm gezin.

Ons zorgenmeisje is geweldig lief en wil vooruit. Kijk maar naar het filmpje!

We zullen iedereen via deze pagina regelmatig op de hoogte houden de komende weken van het verloop van de

revalidatie van Stella. Help ons AUB.