Edie is niet meer ter adoptie!!

Speelvogeltje Edie 

Hallo iedereen!

Ik ben Edie! Een piepjonge, vrouwelijke spring-in-‘t-veld met een super lief karakter. Ik ben op zoek naar mijn forever home waar ik iedere dag kan ravotten met een fijn jong kattenvriendje. Ik heb echt wel een speelse huisgenoot nodig, want ik hecht me heel hard aan de andere katjes.

Mijn opvangmama krijgt veel knuffels van mij, maar mijn energie is zo hoog dat dit meestal ontspoort in een speelpartij. Ik ben in mijn uppie gevonden en ben dus te vroeg gescheiden van mijn mama. Dit betekent dat ik extra moet leren om te spelen. Heel belangrijk is dat iedereen in het gezin mijn grenzen kent zodat ik niet achter die lekkere vingers en tenen ga. Wel ben ik opgevoed tussen de hondjes en andere katten in mijn huidige thuis, dus naar dieren toe ben ik heel sociaal.

Ik mag pas eind mei vertrekken naar mijn nieuwe thuis, want ik wacht nog op mijn sterilisatie en vaccinatie. Vandaag ben ik 11 weken oud. Heb jij een warme mand voor mij? Vul dan maar snel mijn adoptieformulier in.

Wil je Edie adopteren? Vul dan snel haar adoptieformulier in!

Wil je Edie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!