Abeltje is NIET meer ter adoptie!!

Smulpaapje Abeltje

Hallo iedereen,

Mijn naam is Abeltje, ik ben een zwart-witte kater van 7 jaar oud. Ik ben een stresskonijn en dus heb ik van de dokter hiervoor een medicijntje voorgeschreven gekregen waarmee ik mij een pak beter voel. Ik kan het iedereen aanraden! Dat moet ik dus wel voor de rest van mijn leven innemen maar ik vind dat totaal niet erg, want zo voel ik me echt als een visje in het water bij mijn opvangmoeke.

Ook al kende ik best wel een moeilijk begin in mijn opvanggezin, nu sta ik ronduit te popelen om mijn gouden mandje te vinden in een rustig gezin met alleen oudere kinderen, of bij een alleenstaande, die in een zeer rustige omgeving woont en uiteraard heel veel geduld heeft want bij drukte en veel lawaai kan ik een paniekaanval krijgen. Als je te veel afwezig bent, kan ik heel aanhankelijk zijn. Helaas weet ik niet hoe ik met een andere kat of hond zou reageren, dus best dat ik je volledige liefde voor mij alleen krijg. Misschien zou het wel lukken met een leeftijdsgenootje? Wie weet…

Ik ben een flinke eter, maar moet wel speciale voeding krijgen voor mijn nieren en een waterfonteintje. Het spelen moet niet te wild zijn. Af en toe kan ik het appreciëren, maar samen zitten in de zetel is mijn topsport. Trouwens, ik laat het je ook duidelijk weten als ik het aaien en spelen beu ben.

Zijn wij een goede match voor elkaar? Vul dan maar snel mijn adoptieformulier in, dan kunnen we eens daten met ons mama erbij. Zou toppie zijn.

Wil je Abeltje adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier