Wiebel is niet meer ter adoptie!!

Knuffeldoos Wiebel

Hoi iedereen,

Ik ben Wiebel, een jonge kattin van 3 jaar oud. Ik ben een madame met een pittig karakter maar eentje uit de duizend, zegt ons mama bij ZIL. Op de zetel hangen bij mijn personeel is mijn aller-, allerliefste bezigheid. Oh ja, en smullen van allerlei lekkers ook. Dus maak je maar geen zorgen dat je zou vergeten mij van eten te voorzien, want ik zal het je op tijd en stond laten weten. En als ik aaikes wil of wat van die fijne knuffels, dan zal je het ook geweten hebben. Dan kom ik maar al te graag in je armen nestelen, zoals een baby’tje. En geef ik je kopjes tegen je wang zoals een volbloed knuffeldoos.

Ik ben dus kort samengevat een lieve kattin met een gezonde appetijt en allerlei leuke kattenmaniertjes die je gaandeweg zal ontdekken. Een dame zoals ik geeft niet direct al haar geheimen prijs, weet je. Er is wel één geheim dat ik hier wel al even met je wil delen en dat is dat ik nog een kaal plekje op mijn poepski heb van mijn wildlife in de Leuvense jungle. Maar dat is mooi aan het genezen nu.

Ik heb nu een kleine woef als huisgenoot, waarmee ik goed overeenkom. Al laat ik wel weten wanneer het genoeg is. Kinderen zijn geen probleem voor mij. Ik toon helemaal geen interesse naar de buitenwereld. Ik ben dus een echte binnenkat die het liefst van al op de keukenstoel vertoeft en de directe omgeving in mij opneemt en er lekker stiekem van geniet om mijn mensjes bezig te zien.

Heb jij zo’n warme thuis voor mij? Vul dan maar snel mijn adoptieformulier in, dan kunnen we eens kennismaken.

Wil je Wiebel adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!