Floor is niet meer ter adoptie!!

Floor

Knuffelmie Floor

Mama Floor is een lieve poes van amper 14 maanden oud. Ze heeft 5 kleintjes op de wereld gezet die ze heel flink heeft opgevoed en grootgebracht. Hierdoor zijn haar speelskills wat op de achtergrond geraakt. Maar die kunnen heel snel terugkomen, als de gelegenheid zich voordoet. Nu is het dus terug de hoogste tijd voor wat “me-time” voor haar. 

Onze Floor zoekt een gezin met oudere kinderen waar ze op krachten én tot rust kan komen, maar die haar wel opnieuw leren een jong veulen te zijn. Iemand waarbij ze op termijn buiten kan en zelfs met een andere jonge poes van dezelfde leeftijd oud kan worden. Ze geniet enorm van knuffels, maar een schootkatje is het nog niet. 

Floor kan verhuizen eind juli, begin augustus. Is zij jouw droomkatje en wil je haar eens bezoeken ? Vul dan snel haar adoptieformulier in.

Wil je Floor adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!