Katootje is NIET meer ter adoptie!!

Katootje

Mooi Katootje

Hallo allemaal  
Ik ben Katootje, een mooie getijgerde jonge moeder van net iets meer dan 1 jaar oud. Tijdens mijn verblijf in de opvang ben ik bevallen van kittens.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en ben zeker in het begin best wel verlegen. Ik  heb eventjes tijd nodig om te wennen aan mijn nieuwe huisje en nieuwe mensen. Als ik mij wat meer op mijn gemak voel, kom ik zeer graag kopjes en knuffeltjes geven. Op de schoot liggen, vind ik voorlopig nog niet zo fijn maar misschien komt dat nog wel. Soms schrik ik nog wel eens, dan ga ik me snel verstoppen of durf ik eens te blazen. Laat me dan best eventjes met rust. Aangezien ik het liever niet te druk heb, word ik best geadopteerd in een gezin zonder jonge kinderen.

Bij ons opvanggezin verblijf ik met andere katten. Ik ben wat schuw naar de andere katten toe en ik houd voorlopig nog wat afstand. Maar ik kan met andere katten. Ik heb gewoon wat tijd nodig om te wennen. Ik vind het erg fijn om te spelen met een hengel, dan leef ik me helemaal uit! Een andere favoriete bezigheid van mij is om door het raam alles wat buiten gebeurt in de gaten te houden. Het zou dan ook wel leuk zijn moest mijn toekomstig huisje een tuintje hebben zodat ik zelf op verkenning kan gaan.

Wil je Katootje adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier