Julius is niet meer ter adoptie!!

Keizerlijke Julius

Hoi iedereen, ik ben Julius! Zoals die grote Romeinse meneer!

Ik ben een hele flinke jongen, met bakken vol energie. Mijn lieve leven is ravotten en spelen, dat staat dagelijks met stip bovenaan mijn TODO lijstje. Klimmen op de krabpaal en mijn 4 broertjes plagen, elke dag sta ik weer paraat. Daarom ben ik ook op zoek naar een thuis waar er al een energieke, jonge en sociale kat woont, zodat ik in mijn nieuwe thuis ook een geweldig speelkameraadje heb en mijn broers niet te hard moet missen.

Ik hou van avontuur en ben helemaal niet bang van mensen, groot of klein. Honden hebben we nog niet ontmoet, dus ik weet nog niet goed of ik die schepsels ook leuk zou vinden.

Heb jij misschien een fijn speelkameraadje en een gouden mand voor mij?

Wil je Julius adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!