Ava en Billie zijn niet meer ter adoptie!!

Ava en Billie

Tuut-tuut!! We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! We kunnen hier niet blijven, we moeten naar ons gouden mandje gaan! Wij zijn wervelwindjes en zusjes Ava en Billie en wij zijn bommetjes vol energie.  Eat, play, sleep, repeat. 

Dat slapen, dat doen we lekker op onze mensjes of samen in een bolletje gedraaid. 

Echte lefgozertjes zijn wij, andere katten vinden wij geweldig (vooral om die eens goed te doen verschieten, hihi)! Kindjes hebben we nog niet uitgetest maar onze opvangmama verwacht daar geen problemen. Misschien willen wij op termijn wel een stapje buiten zetten, maar wij kunnen ook perfecte indoortijgers zijn.

We hebben wel nog een ietepetieterig vraagje… het moet niet, he… maar als je met ons kennis wilt maken, denk je er dan ook eens over ons zusje Dushi er ook bij te nemen? Zij staat apart ter adoptie, maar eigenlijk zouden we die graag bij in onze valies steken.

Wil je Ava en Billie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!