Ziggy en Fay zijn niet meer ter adoptie!!

Ziggy en Fay

Hoi, wij zijn Ziggy en Fay! Wij zijn op zoek naar een nieuwe woonst met gezellige mensen die ons de nodige aandacht en liefde kunnen geven, liefst met een tuin, zodat wij in de toekomst naar hartenlust buiten kunnen spelen. 

Naast ongelooflijk nieuwsgierig en actief zijn, trekken wij er graag samen op uit doorheen de kamers van het huis tot wij zo moe zijn dat we in jouw armen in slaap dommelen. Met mijn mooie lange haren en mijn zusje haar glanzende zwarte vacht vormen wij een prachtig duo, al zeggen we het zelf 😉

Heb jij interesse in wat extra leven in huis met ons erbij? Vul dan snel onze adoptieaanvraag in, onze koffers staan klaar!

Wil je Ziggy en Fay adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!