Xar is niet meer ter adoptie!!

Knuffelbeer Xar
 
Hoi iedereen, 
 
Mijn naam is Xar en ik ben een lieve kater van ongeveer 4 lentes oud. 
Ik ben op zoek naar een nieuwe thuis waar ik voor altijd mag blijven wonen. 
Zo’n thuis heeft voor mij graag een tuintje om naar hartelust in te ravotten, want dat doe ik graag!
Andere poezen zijn meestal niet zo geweldig tuk op mij, ik ben nogal stoer en durf andere katten wel eens een beetje bang maken. Een thuis waar ik de enige huistijger ben is dus de beste keuze, andere dieren hoeven voor mij ook niet. 
 
Verder ben ik een echte knuffelbeer. Dus ik verwacht van mijn nieuwe mensenkameraden dat ze mij ook graag knuffels geven. Ik durf het wel laten weten als ik iets niet leuk vind door een tikje uit te delen, dus kleine kinderen zijn waarschijnlijk geen goede match. Ik geniet ook intens van mijn dutjes, liefst ergens hoog en droog met een goed uitzicht (bijvoorbeeld op een hoge krabpaal). 
 
Hebben jullie zo’n thuis voor mij? 

Wil je Xar adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!