Bowie en Yoga zijn niet meer ter adoptie!!

Pretvedetjes Bowie en Yoga

Bowie en Yoga werden allebei alleen gevonden en gaan nu lekker samen op zoek naar een thuis om in te ravotten. Al bij de eerste kennismaking werd duidelijk dat ze een “match made in heaven” zijn. 2 zotte dozen die houden van tuimelen, springen, crossen, vliegen en van elkaar! En knuffelen, dat is uiteraard ook een heel belangrijk onderdeel van hun dag.
 
Bowie is een knuffelkater die het liefst als een baby’tje wordt rondgedragen, dicht bij zijn mensjes kan hij alles volgen met zijn ronkmotortje op volle toeren. Yoga is een zelfstandige dame die graag alles volgt van tussen je voeten, om na een dag van druk delegeren en monitoren ronkend op je schoot in slaap te vallen.
 
Heb jij een plekje voor deze knuffelkatjes? Kom dan snel eens op playdate, ze kijken ernaar uit!

Wil je Bowie en Yoga adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!