Ella is niet meer ter adoptie!!

Ella
 
Ella is het zusje van Wolfje en Zilou en omdat zij de meest sociale van hen 3 is, mag zij dapper alleen op zoek naar een nieuwe thuis. Opgelet, er moet natuurlijk wel al een jonge, sociale kat aanwezig zijn waar Ella mee kan ravotten en waarvan ze verder kan leren wat het kattenleven juist inhoudt. 
 
Ella is een behoorlijk nieuwsgierig kattinnetje en gaat al eens graag rondneuzen. Voor vreemde mensen kan ze in het begin nog wat bang zijn, maar ze durft zeker wel al eens dicht tegen haar allerliefste opvangmama aankruipen voor een lekker dutje. Met wat geduld en liefde komt dat dus zeker goed. 
 
Een tuintje is geen noodzaak voor haar, maar mag natuurlijk wel. Zorg vooral dat je veel balletjes in huis hebt om achter te jagen, dat vindt Ella de max!

Wil je Ella adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!