Musti en Nina zijn niet meer ter adoptie!!

Nina en Musti
 
Hallo iedereen! 
 
Wij zijn twee lieve ronkende knuffelaars. Nina is 3.5 maanden jong, Musti bijna 4 maanden. Door het lot samengebracht maar wij lijken zo hard op elkaar, zowel qua uiterlijk als van karakter, dat we samen verder door het leven willen gaan. We zien elkaar namelijk super graag, we spelen en slapen samen en halen graag met zijn tweetjes kattenkwaad uit. Op dit moment zijn we heel onstuimig: we klimmen via je broek naar omhoog, we rennen je ondersteboven, we verstoppen ons onder de dekens, springen op hoge kasten, hangen in de planten, eigenlijk alles wat jonge ondeugende kittens altijd doen…
 
We zoeken dus al wat oudere mensenvriendjes (we zijn misschien wat te hevig voor kleine kindjes) en veel speelruimte.
Op termijn zouden we graag een tuintje hebben waar we in kunnen gaan ravotten.
 
Onze valiesjes staan klaar om eind deze maand te vertrekken, misschien wel naar jou thuis?

Wil je Musti en Nina adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!