Wolfje en Zilou zijn niet meer ter adoptie!!

Wolfje en Zilou

Dag grote mensen! 
Wij zijn Wolfje en Zilou, 2 kittens van ongeveer 3 maandjes oud. 
Ik, Wolfje, ben een zwart katertje met mooie witte sokjes aan mijn voeten. Mijn zusje Zilou is helemaal zwart en wij gaan samen op zoek naar een nieuwe, warme thuis. 
 
In het begin, zijn we best wel schuw naar vreemden toe, wat wil je ook, mensen die je niet kent zijn best eng. 
Ons Zilou durft dan wel eens wat te overdruiven en dan blaast en gromt ze in het begin mogelijk wel wat. 
Maar als je ons een beetje tijd geeft, komt dat helemaal in orde. 
 
Brokkenmakers zijn we niet, maar we genieten wel van onze speelvogel momentjes. We spelen het liefst met onze vier pootjes veilig op de grond en ravotten er dan op los. Geef ons maar balletjes om mee te spelen, klimmen en klauteren doen we (nog) niet zo graag. Een tuintje mag voor ons, maar hoeft niet noodzakelijk als je genoeg speelgoed voor ons voorziet om ons binnen te amuseren. 
 

Wil je Wolfje en Zilou adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier 

Taartenactie €12

Om centjes in het laatje te brengen net voor het kittenseizoen goed en wel van start gaat, zullen we de komende weken online taarten verkopen ten voordele van onze opvangertjes. Jullie kunnen vanaf nu de taarten bestellen via onze webwinkel met beveiligde online betaling en kiezen voor één van onze 12 afhaalpunten in:

Werchter, Rotselaar, Begijnendijk, Tielt-Winge, Nossegem, Herent, Kessel-Lo, Heverlee, Lovenjoel (Bierbeek), Wijgmaal, Wilsele en Egenhoven

Er is keuze tussen rijsttaart, abrikozentaart, suikertaart, kreemtaart, kersentaart of Breugeltaart (met appel) voor de schappelijke prijs van 12 euro. Of weet je wat, neem er één van elk als je niet kan kiezen. Hopla!