Angel is niet meer ter adoptie!!

Kerstengeltje Angel

Hallo allemaal,

Mijn naam is Angel en ik ben een prachtige getijgerde jonge kattin van slechts 4 jaartjes oud. Ik ben wat men noemt een “ronkmachientje”. Prr prr prr! Lekker knus samen op de divan met jou. Heerlijk! En dan krijg je zelfs van mij wat likjes als je dat graag wil. Knuffelen is namelijk mijn hemel op aarde. Maar als ik liever wat tijd voor mezelf heb, laat ik het ook wel snel even weten. De dames hier zullen wel begrijpen wat ik daarmee bedoel. Ik ben namelijk geen velcro’tje. Op de schoot liggen is mijn ding zo niet. Maar goed, dat wil niet zeggen dat ik niet graag dichtbij je kom liggen, hoor.

Ons moeke bij ZIL zegt dat ik een fijnproevertje ben. Wat lekkers om te smullen en ik ben je BFF (Best Female Friend)! Ik heb wel speciale voeding nodig, maar daar gaat ons moeke wel meer over kunnen vertellen als we een date zouden hebben. Het heeft met kerstballen, of eeeeuuh… ah nee kristallen in mijn urine te maken. Sinds die speciale voeding ga ik echt ge-wel-dig flink op de kattenbak. Zalig, zo met je voetjes in het zand en dan je ding doen. De “woestijnzand experience”, zeg maar.

Ik ben een rustige madame. Dus zoek ik naar een rustige thuis met al wat oudere kinderen of een gezinnetje zonder kinderen. Samenwonen met andere dieren in huis is echt niets voor mij. Dan word ik op zijn zachtst gezegd onrustig. Een tuintje lijkt me dan weer wel fijn om de wereld verder te verkennen. Heb jij zo’n warme, rustige thuis voor mij? Zullen we dan eens daten met ons moeke erbij?

Wil je Angel adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier