Atchi en Isa zijn niet meer ter adoptie!!

Wervelwindjes Atchi en Isa

Wie oh wie is op zoek naar wat extra entertainment in huis? Want entertainment zal je zeker krijgen met ons in huis!

Wij zijn Atchi (wit-rosse kater) en Isa (tricolore kattin), twee kittens van 2 maanden oud. Spelen is ons lange leven. Van zodra we opstaan tot ‘s avonds laat vliegen we door het huis. Niks is te gek, alles kan. Proberen is ons lange leven. Af en toe houden we van een schattig dutje, maar meestal zijn we hyperactief aan het spelen met elkaar en met alles wat beweegt. Nu en dan een aaitje krijgen, vinden we prima maar een pitstop maken voor een schootbezoek daar hebben wij echt geen tijd voor.

We gaan graag ergens wonen waar we na een tijdje buiten mogen gaan. Want zo de wijde wereld intrekken en buiten ook wat avontuur beleven, dat lijkt ons wel wat.

We zoeken een thuis met lieve tweevoeters die wel wat geduld hebben en vooral willen genieten van onze fratsen. Jongere tweevoeters in huis vinden we ook leuk, maar liefst wat ouder die begrijpen al sneller wanneer we even te enthousiast worden. Andere poezenvriendjes zijn geen bezwaar, maar een blaffende viervoeter is geen goed idee aangezien we hier echt wel net iets té enthousiast voor zijn.

Heb jij nog plaats voor wat extra lief en schattig poezengezelschap? Laat dan zeker iets weten, dan kan je eens komen kijken naar onze trukendoos.

Pootje van Atchie en Isa

Wil je Atchi en Isa adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier