Benzi is niet meer ter adoptie!!

Blije Benzi

Hallo, Benzi hier! Ik ben een zwart-witte kater van ongeveer 8 jaar oud. En ik ben op zoek naar een nieuwe thuis alwaar ik met mijn gat in de boter kan komen vallen. Mijn opvangmama beschrijft mij als ‘de liefste kat die ze ooit gekend heeft’, ik neem mijn taak als huisknuffelaar dan ook zeer serieus. Ik word graag geaaid en geknuffeld, maar af en toe ben ik ook wel eens graag alleen op mijn gemak om te chillen. 

Ik ben best een rustige kat en in het begin vaak een beetje onzeker in nieuwe situaties. Ik heb een beetje tijd nodig om mij helemaal veilig te voelen op een nieuwe plaats en met nieuwe mensen. Voor mij dus liefst niet teveel drukte in huis. Kleine kindjes zijn niet aan mij besteed, grotere, rustige kinderen kunnen eventueel wel. Een andere kat in huis kan eventueel ook, zolang die ook lekker rustig is zoals mezelf. Andere of uitbundigere huisdieren zijn minder mijn ding.

Naast rusten en chillen en knuffelen, speel ik ook nog wel eens graag en ga ik graag op verkenning mijn nieuwsgierige neus achterna als ik helemaal op mijn gemak ben. Een thuis met een klein tuintje of terras om op termijn mijn beentjes eens te gaan strekken zou dan ook wel tof zijn. 

Mijn nieren, die zijn helaas iets minder goed bezig dan ikzelf. Maar geen nood, met de juiste medicatie en mijn nier-dieetvoer is alles tiptop onder controle. Dit voer en de medicatie zal ik wel voor de rest van mijn leven moeten nemen, dus hou je daar rekening mee? Zoals een echte koppige kater, weiger ik wel natvoer mét medicijntjes op te eten, dus je mag het recht in mijn mondje geven, daar heb ik geen problemen mee (ik zei toch al dat ik de liefste was, niet?). 

Heb jij een rustige thuis voor mij en een beetje geduld om in het begin om een leuke band op te bouwen? 
Dan krijg je van mij in ruil de beste kattenknuffels ter wereld terug en een gezellige, grappige kat in huis. 

 

Wil je Benzi adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier