Bloosje is niet meer ter adoptie!!

“Mr. Grey with the handsome looks” Bloosje

 Dag iedereen,

 De naam is Bloos, Mister Bloos. Ik heb een license om te verleiden en ik kan er wat van. Ik heb namelijk mooie blauwgrijze haren en grote ogen om in te verdrinken. Ik ben een ferme kater van 9 jaar oud. In de fleur van mijn leven, zeg maar.

 Ons moeke bij ZIL zegt dat ik een zachtaardig karakter heb met een portie gereserveerdheid zoals dat een gentleman betaamt. Nietwaar, dames? Je zal me dus moeten overtuigen met de nodige liefde en voldoende geduld. Ik geef me niet zomaar over en ben (nog) geen heel aanhankelijke kat. Ik geniet wel van op een afstandje van gezelschap in de buurt, maar aaien enzo, daar ben ik nu nog niet aan toe. Je moet mij eerst overtuigen van je charmes als mens, dan kan je vast mijn hart veroveren en ben ik de jouwe.

 Ik heb dagelijks behoefte aan rustmomenten en mijn ongestoorde lange wandelingen. Voor wat lekkers (liefst shaken, not stirred) ben ik zeker te vinden, en zelfs erg gemotiveerd. Voor mij is het elke dag een beetje zondag. Lekker luieren, volop genieten van de eerste warme zonnestralen door het raam. Heerlijk! Ons moeke zegt dat ik mezelf goed kan bezighouden en een content ventje ben.

 Waar ik daarentegen totaal niets mee heb is mijn troon delen met honden of andere katten. Oudere kinderen kunnen wel. Mits niet teveel drukte. Een binnenleven kan perfect, maar eens af en toe mijn neusje buiten steken in een tuin zou op zich ook wel fijn zijn. Hoeft niet, mag wel.

 Huh, wat zeg je? Heb je een “golden” mand voor mij die past bij mijn gentleman looks? Zullen we dan eens daten? En dan zeg jij “Oh Bloos!!!”. En dan zeg ik “Hey daar, wie ben jij, zeg?!”

 From Leuven with Love…

Wil je Bloosje adopteren? Vul dan snel zijn adoptieformulier in!

Wil je Bloosje adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier