Boris is niet meer ter adoptie!!

Boris, de zachte knuffelkater

Hallo daar!

Ik ben Boris, een lieve, witgrijze kater van 11 jaar oud. Ik ben op zoek naar mijn gouden mandje en daarom stel ik me graag eventjes voor. Ik ben heel sociaal naar mensen toe en ben niet snel bang. Mijn opvangmoeke zegt dat ik de grootste knuffelbeer ben die ze kent. Ik doe niet liever dan op schoot komen liggen om samen lekker te knuffelen en soezen.

Mijn tweede favoriete bezigheid is eten. Alles wat met eten te maken heeft, vind ik interessant en wil ik komen ontdekken. Dat ik graag eet, zul je misschien wel aan mij merken want ik ben best een stevige kater maar das perfect om mee te knuffelen. Ik ben nu eenmaal een grote brok liefde!

Mijn ideale thuis zou dus voor mij een plek zijn waar ik veel geknuffeld en verwend kan worden. Volgens mijn opvangmoeke kan ik wel met kleine kindjes overweg omdat ik zo zachtaardig ben. Ik ben een echte huiskat, het is voor mij niet echt nodig om naar buiten te kunnen. Ik ben gelukkig op mezelf maar ik denk dat ik het ook wel kan vinden met een andere lieve, rustige kat in huis. Heb jij dus nog een plekje op schoot vrij voor mij?

Wil je Boris adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier