Bounty

Bouncing Bounty

Hey daar! Ik ben Bounty, een koddige kater van 14 maanden oud. Wie de ZIL-pagina volgt kent mij nog van de vreselijke breuk aan mijn achterpoot. Intussen is die redelijk goed genezen en spring, klim en ren ik door het huis rond. Ik heb er wel een knik in mijn loopje aan overgehouden, mijn opvangmama noemt dat mijn bachata-heup. En mogelijk heb ik later wel nog een extra operatie nodig omdat mijn gewrichtsband in die poot weg is, hou daar zeker rekening mee als je mij zou willen adopteren (het is een kostelijke operatie). Daarnaast kan het ook zijn dat ik wat last ga krijgen van artrose later.  

Ik zoek een thuis waar ik veel aaitjes krijg en waar ik mijn tomeloze energie mag rondstrooien. Graag een thuis waar ik veilig binnen kan blijven. Met mijn krammikige poot in echte bomen klimmen ga ik niet riskeren, stel je voor dat ie terug stuk gaat. Wat wel een absolute must is is een jong, speels, sociaal vriendje!
 
Kinderen zijn ok, maar best geen kindjes onder de 12 jaar.  Doordat mijn socialisatie pas op latere leeftijd is begonnen weet ik soms niet goed waar mijn grenzen liggen en kan ik al eens bijten. Niet slecht bedoeld hoor, gewoon een stevige liefdesbeet.
Wil jij deze leuke bon-vivant een perfecte thuis geven? 

Wil je Bounty adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier