Candy en Biggles zijn niet meer ter adoptie!!

Candy en Biggles 
 
Candy en Biggles zijn 4 maanden oud, zus en broer, en gaan samen op zoek naar een warme thuis. 
Dit duo is onafscheidelijk (en dat is misschien zelfs nog zacht uitgedrukt). Tijgertje Biggles ziet er misschien uit als een stoere kater, maar hij kan écht niet zonder zijn stoere zwarte zusje Candy. Als hij haar niet kan vinden, panikeert hij zelfs een klein beetje. Zodra Candy dat hoort, rent ze meteen naar haar lieve broertje toe om hem gerust te stellen. 
 
Deze schatjes doen geen vlieg kwaad – ok, vliegen misschien wel, maar mensen echt niet – maar ze zijn wel wat bang. Gelukkig is Candy te nieuwsgierig van aard om zich lang te verstoppen. En als Candy durft te komen kijken, dan durft Biggles ook wat meer. Candy heeft intussen begrepen dat geaaid worden eigenlijk best fijn is en als je Biggles stilletjes en voorzichtig benadert tijdens het snoezen, dan is zijn ronkmotortje ook vertrokken. 
 
Omdat ze nog wat banger zijn, zoeken ze een rustige thuis waar ze met veel geduld en liefde elke dag wat meer vertrouwen kunnen winnen in hun menselijke personeel. Misschien kan het goede voorbeeld van een andere kat in huis hen wel helemaal over de schreef trekken qua vertrouwen, maar dat is zeker geen must. 
 
Heb jij misschien zo’n thuis? 

Wil je Candy en Biggles adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier