Catullus en Loes zijn niet meer ter adoptie!!

Poezenzusjes Odette en Babette

Hoi iedereen!

Mijn naam is Babette. Ik ben een poezenmeisje van bijna 3 maanden met een tijgervachtje. Ik ben heel lief en speels. Als je me aait, ronk ik heel hard maar stil op je schoot zitten, doe ik maar even. Ik ben erg nieuwsgierig en speel graag met dopjes, balletjes en de achtbaan. Ik klim liefst zo hoog mogelijk in de krabpaal.

Mijn zus Odette is een beetje donkerder en groter dan ik. Ze geniet van aaikes maar zal ze zelf niet komen vragen. Het liefst speelt ze met papiertjes, dopjes en balletjes. Net zoals ik. Slapen doen we altijd samen. Wij zijn een volwassen kat en een mensenmeisje van 9 jaar gewoon. We zoeken samen een gouden mandje… is er bij jou een plaatsje vrij voor ons beiden?

Wil je Odette en Babette adopteren? Vul dan snel hun adoptieformulier in!

Wil je Catullus en Loes adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier