Catullus en Loes zijn niet meer ter adoptie!!

Catullus en zijn sister from another mister Loes

Hey allemaal,

Ik ben Catullus! Een zwart-witte kater. Ik ben op zoek naar een huisje samen met mijn “sister from another mister” Loes. Wij zijn kittens van drie maanden oud. Zelf ben ik graag overal bij. Als je iets gaat doen zonder mij voel ik me al snel buitengesloten en zal ik je proberen te overtuigen me toch mee te laten doen. Ik heb om die reden goed geoefend op mijn meest zielige miauwtje. Meestal werkt dat wel goed. Als beloning begin ik meteen te spinnen als ik je zie en hou daar niet meer mee op. Het liefst vang ik balletjes (of sokken uit de wasmand) en loop daar dan trots mee rond.

Toen mijn stiefzussie Loes gevonden werd onder een motorkap van een auto wist ze nog niet zo goed wat ze van jullie mensen moest vinden. Maar sinds ze in een warm huis mocht wonen en lekkere brokjes mocht eten, is ze toch tot de conclusie gekomen dat mensen keitof zijn. Ze vindt het super leuk om mee te kijken wat de mensen hier de hele dag doen, en vindt hun kriebeltjes ook super. Daarnaast staat ze graag model en komt overal mee weg. Ze weet dat ze een echt prinsesje is en wordt graag zo behandeld. Samen zijn we op zoek naar een forever huisje. Morgen we bij jullie komen wonen?

Wil jij Catullus en Loes adopteren? Vul dan snel hun adoptieformulier in!

Wil je Catullus en Loes adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier