Cleo is niet meer ter adoptie!!

Queen of the Divan Cleo

Dag iedereen,

ik ben Cleo, een zwarte kattin van ongeveer 11 jaar oud met een prachtige witte snor en heel lieve oogjes. Knipper knipper! Ons moeke zegt dat mijn naam een verkorte versie is van Cleopatra. Naar het schijnt was dat een Egyptische koningin of zo? Wel wel. Die naam past dus echt wel bij mij.

Ik mag op zoek naar een nieuw gezin die veel knuffeltjes op voorraad heeft en geduld met mij zal hebben. Want ik heb een beetje tijd nodig. Dat heeft zeker met mijn leeftijd te maken. Ik heb ook dagelijks mijn bloeddrukpilletje nodig. Door mijn hoge bloeddruk ben ik grotendeels mijn zicht verloren. Maar met voldoende licht in de kamer loop ik jou parmantig achterna.

Ik ben ’s ochtends altijd op mijn best en dan hou ik ervan als mijn eten geserveerd wordt op tijd en stond. Want ik ben een smulpaapje. Zo simpel is dat. Ik ga daar geen doekjes om winden. En ’s avonds als er gekookt wordt, draai ik sierlijke pirouetjes tussen de benen van ons moeke want misschien, heel misschien, krijg ik dan wel een hapje. Een neen heb je, een ja kun je krijgen. Toch?

Ons moeke zegt dat ik een heel rustige kat ben. Ik luister graag naar muziek terwijl ik mijn schoonheidsslaapje doe. Ik woon nu in een familie met twee katten des huizes. Ik kan er dus mee leven als er andere volwassen katten in huis zijn met een sociaal karakter ook. Naar buiten gaan in de tuin is geen goed idee gezien mijn uitermate beperkt gezichtsvermogen.

Heb jij zo’n thuis voor mij waarin ik mijn leventje gewoon mag verderzetten binnenshuis? Maak dan maar snel een afspraak met ons moeke en dan kan ik jou eens ontmoeten. Zou superduper zijn.

Wil je Cleo adopteren? Vul dan snel haar adoptieformulier in!

Wil je Cleo adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier