Cocktail en Nalle zijn niet meer ter adoptie!!

Cocktail en Nalle

Cocktail en Nalle in da house! Yow yow iedereen, wij zijn zus en broer van bijna 3 maanden oud en wij zoeken een nieuwe thuis! Laten we ons even voorstellen:

Wij zijn allebei grote speelvogels en echte levensgenieters pur sang. Wij voelen ons het best als we dicht bij onze mensen mogen liggen, of staan, of hangen in de nek. En we vinden het natuurlijk ook top als die mensen met ons willen spelen. 

Cocktail speelt met alles, echt met alles. Een vergeten plastiekje, een balletje, een veer, alles wat ze rondom haar ziet is mogelijk nieuw speelgoed! Grote broer Nalle is haar beste vriend, daar kan ze uuuuren mee spelen en knuffelen. 

Nalle is naast een speelvogel ook een serieuze knuffelaar. Hij heeft warempel zo’n luide ronkmotor dat zelfs de dierenarts ervan verschoot. Als grote broer neemt hij de belangrijke taak op om zijn kleinere zusje overal te volgen en te beschermen. 

Buiten zijn we nog niet geweest, maar het lijkt ons wel heerlijk om dat eens te gaan verkennen als we wat groter zijn. En omdat we zo’n knuffelende speelvogels zijn, lijkt het ons ook wel tof om terecht te komen op een plekje met wat leven in de brouwerij (kinderen jong of oud, andere poezenvrienden,…).

Hebben jullie zo’n huisje voor ons?

Wil je Cocktail en Nalle adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier