Dariush en Pixie zijn niet meer ter adoptie!!

Dze Dark Twinzzz Dariush en Pixie

Dag iedereen!

Het zijn wij dan, hé, Dariush en Pixie. Wij zijn twee zotte zwarte patatjes van 4 maanden oud en wij zijn broer en zus. Ik, Pixie ben een kattin en hou erg veel van mijn broerie Dariush. Onze Dariush is nogal verlegen, echt nog wel een bangescheetje tot en met. Maar! Hij houdt zielsveel van eten en is er dus altijd als de kippen bij als er lekkers wordt gereserveerd door ons personeel. Een goed moment dus dagelijks om hem tot bij jou te lokken. Aha! Je hebt dat niet van mij, hé

En ik ben dus Pixie. Een beetje verlegen, al zeg ik het zelf. Zelfkennis is het begin van de wijsheid, nietwaar? Ik ben ook een beetje nerveus, dus jonge kinderen zijn voor mij geen goed idee. En voor Dariush ook niet, hoor. Wij houden allebei van speeltjes aan een touwtje. Hengeltjes en zo. Dan kunnen we daar achteraan hollen, gelijk echte ZILse zotjes. Wij worden daar helemaal whoopsy daisy van. Poing poing poing!

Heb jij een leuke thuis voor ons waar met z’n tweeën groot mogen worden? Vul dan zeker ons adoptieformulier in en maak een afspraak met ons mama bij ZIL.

Wil je Dariush en Pixie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier