Doc en Sneeuwwitje zijn niet meer ter adoptie!!

Doc en Sneeuwwitje

Hey iedereen,

Wij zijn Doc en Sneeuwwitje. Wij zijn een prachtige kater en kattin van 9 en 7 jaar oud. Wij zoeken samen naar een warme mand waar we al prrr prrr’end naast elkaar kunnen paraderen. Een plekje met voldoende ruimte is dus zeker welkom. Omdat ik, Doc, wel echt héél graag door het raam naar buiten kijk, denkt ons moeke dat ik op termijn ook wel graag mijn eerste stapjes in de buitenwereld wil zetten. Enkel maar binnen zitten is toch wel een tikkeltje saai.

Ons vorige kattenleven liep helaas niet over rozen. Ik heb dan ook bijna geen tandjes meer en kijk dus altijd heel erg uit naar mijn natvoer. Dat knabbelt toch wel veel beter dan die harde brokjes van tussendoor. Geen nood, ik zal je er wel aan herinneren met mijn miauwkes! Ons Sneeuwwitje heeft ook niet meer al haar tandjes, maar die vindt dat duidelijk geen probleem. Droge brokjes gaan voor op haar natvoer.

 Ik hou van aaitjes en als je niet meteen dag komt zeggen zal ik zelf wel komen hoor. Ons Sneeuwwitje is nogal gesteld op haar privacy. Die heeft nog wel wat tijd nodig vooraleer ze haar mooie kopje laat aaien. Wij spelen heel graag met een balletje of een koordje. De hele dag slapen hoeft voor ons niet. Wij doen echt niet moeilijk. Andere katten kunnen trouwens ook voor ons. We waren dat namelijk ook zo gewoon in ons vorig huisje.

 Heb jij misschien een duomandje voor ons? Wij zijn echt easy to love, hard to forget!

Wil je Doc en Sneeuwwitje adopteren? Vul dan snel hun adoptieformulier in!

Wil je Doc en Sneeuwwitje adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier