Donna is niet meer ter adoptie!!

Dromerige Donna

Hallo, ik ben Donna! Een aardig kattinnetje van 11 maanden oud met een prachtig vachtje van ros en witte strepen (al zeg ik het zelf). 

De eerste liefde in mijn leven is lekker spelen. Of ik nu achter een speelgoedmuisje moet jagen of een pluisje aan een touw moet proberen te vangen, ik ben altijd in de mood voor een spelletje! Als ik daarna moe ben van al dat spelen, kom ik graag bij je knuffelen en geniet ik van alle aandacht en aaitjes. Ik heb een lief karakter en ben op die momenten echt een knuffelkont! 

Ik geniet ook heel erg van het zonnetje dat door het glas op mijn snoetje valt terwijl ik uit het raam naar buiten kijk. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar wat er buiten allemaal te beleven valt. In mijn nieuwe thuis zou ik dan ook graag een tuintje hebben om mijn speelplezier in het groot verder te zetten. 

Kindjes zouden voor mij geen probleem mogen zijn, als ik wat tijd krijg om aan hen te wennen (en omgekeerd). Andere katjes tolereer ik ook, maar het is niet noodzakelijk dat er een kattenkameraad aanwezig is zolang ik van mijn nieuwe baasjes voldoende aandacht en speelgezelschap krijg. 

Ik ben op zoek naar een liefdevolle thuis waar ik mijn speelse en lieve zelve kan zijn! Ben jij degene die mij deze warme thuis kan geven?

Wil je Donna adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier