Kesselse feesten

Heuvelhofpark te Kessel-Lo

Op 29 mei staan wij met Zwerfkat in Leuven op de kesselse feesten! Je kan ons komen bezoeken met vragen, donaties en/of eens komen snuisteren tussen onze zelfgemaakte spulletjes! Kom ons bezoeken en steun Zwerfkat in Leuven! We zien jullie daar!

Voedselinzameling Tom&Co

Tom&Co Diesesteenweg 545, Kessel-Lo, België

Deze vrijdag en zaterdag staan onze vrijwilligers aan de Tom en Co in Kessel-Lo om voedsel in te zamelen voor onze zwerfkatjes, opvangkatjes en opvangkittens. Wat kunnen we gebruiken? Kittenmelk, kitteneten en al het volwassen eten! Kom langs en steun onze katjes met een beetje voeding of een centje!

Langste dag Leuven Brocanterie

Leuven Leuven

Kom onze stand bezoeken op de langste dag in Leuven. We verkopen zelfgemaakte spulletjes ten voordele van de katjes van Zwerfkat in Leuven.

Brocanterie Autovrije zondag Leuven

Kom ons bezoeken op onze stand op 27 augustus!   We verkopen zelfgemaakte spulletjes ten voordele van Zwerfkat in Leuven.

Jaarmarkt Brocanterie

Kom onze stand bezoeken op de jaarmarkt in Leuven! Alles wat we verkopen is ten voordele van de katjes van Zwerfkat in Leuven.

Rommelmarkt Vlierbeek

Wij staan met onze leuke spulletjes op de rommelmarkt van Vlierbeek! Kom zeker eens langs voor zelfgemaakte en nieuwe spulletjes waar je onze katjes mee kan steunen.

Camping Flamingo

Hal 5 Diestsesteenweg 104, Leuven

Kom ons standje met zelfgemaakte en nieuwe spulletjes bezoeken op Camping Flamingo! Alles spulletjes worden verkocht ten voordelen van Zwerfkat in Leuven!

Quiz

Alma 2 E. van Evenstraat 2, Leuven, België

Naar nieuwe gewoonte organiseren we ook dit jaar opnieuw een quiz! Alle opbrengst gaat naar de katjes van Zwerfkat in Leuven.