Feliz is niet meer ter adoptie!!

Britse Lady of the House Feliz

Hello dear,

Ik ben Feliz, een prachtige Britse korthaar kattin van 6,5 jaar oud. Ik ben een nieuwsgierige, aanhankelijke en speelse lady met mooie maniertjes en best wel wat typisch Brits flegma. 

Ik ben op zoek naar een rustige thuis waar ik idealiter geregeld achter een pluimpje aan kan jagen, af en toe een ontspannende kambeurt krijg en op tijd en stond wat vogeldocumentaires mag kijken ’s avonds, terwijl ik sierlijk op de canapé neergevlijd mooi lig te wezen.

Ik ben een volbloedvrouw die goed weet wat ze wil (en wat niet). Wat bijvoorbeeld niet tot mijn mogelijkheden behoort, zijn een thuis delen met andere dieren of kinderen. Ik ben een kamerdame, geen buitenkat. Ik word niet graag opgetild, maar knuffeltjes en aaikes ‘s avonds vind ik een heerlijkheid. Als ik je wat beter ken, tenminste. Ik ben niet bang van vreemde mensen, maar als ze mij willen aaien, is dat wel op mijn tempo. En dat zal ik ook tonen. Kortom, ik hou enkel van rustige mensen die mij zelf laten afkomen en best wel wat ervaring hebben al met het interpreteren van lichaamstaal bij kamerkatten.

Heb je zin in een “Tea for Two”, dear? Vul dan maar snel mijn adoptieformulier in.

Wil je Feliz adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier