Flor is niet meer ter adoptie!!

Hallo daar! Mijn naam is Flor, en ik ben op zoek naar mijn ‘gouden mandje’. Ik ben een 15-jarige kater met een groot, tijgerachtig voorkomen. Maar laat mijn grootte je niet afschrikken, ik ben echt een lieve en brave jongen!

Als het op praten aankomt, ben ik een echte babbelkous! Ik hou ervan om luidruchtig te zijn en met mijn menselijke vrienden te communiceren. Ik heb veel aandacht nodig en ben graag betrokken bij alles wat er in huis gebeurt. Ik ben super nieuwsgierig en wil altijd weten wat er gaande is.

Ik hou ervan om eens wat tijd buiten door te brengen, frisse lucht te krijgen en de wereld te verkennen. Dus ik ben op zoek naar een thuis met een tuintje. Voorlopig voel ik me kiplekker ondanks mijn iets, euhm, geavanceerdere leeftijd. Nog geen pilletjes, siroopjes of zalfjes voor mij en dat hoop ik nog eventjes zo te houden als het kan. 

Hoewel ik de voorkeur geef aan een huis zonder andere katten, zal ik ze geen kwaad doen als ik er toevallig een tegenkom. Ik zou gewoon graag het middelpunt van de aandacht zijn en alle liefde en genegenheid krijgen.

Dus, als je op zoek bent naar een gezellige, nieuwsgierige en lieve kater om je leven op te vrolijken, ben ik misschien wel de perfecte match voor jou! Kun jij mij een liefdevolle thuis bieden waar ik naar op zoek ben? Laten we samen nieuwe avonturen beleven en een prachtige vriendschap opbouwen!

 P.S. omdat Flor een heer op leeftijd is, wordt zijn adoptiebijdrage verlaagd naar 160 euro. 

Wil je Flor adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier