Flora is niet meer ter adoptie!!

Lapjeskat Flora

Hallo allemaal

Ik ben Flora, een jonge kattin van 2 jaar oud. Ik ben een prachtige lapjeskat met een grijze, witte en rosse vacht. Mijn borst en buik zijn wit. Ik ben heel energiek en speels en volg je overal naartoe. Als er een kampioenschap kopjes geven zou bestaan, zou ik die geheid winnen.

Ons mama bij ZIL zegt dat ik erg slim ben en hou van uitdagingen in spelletjes. Wist je dat ik de deur kan openen door naar de klink te springen? Echt hé?! Ik heb dus ambitie om portier te worden, later als ik groot ben. Ik zou ook wel graag op termijn naar buiten kunnen gaan.

Ik gebruik voorbeeldig de kattenbak en maak heel schattige geluidjes om dag te zeggen (zie ook weer mijn ambitie om portier te worden). Ik zoek een warme thuis waar ik veel aandacht krijg, maar wel op mijn manier. Af en toe durf ik eens te meppen, bijvoorbeeld in een speelbui of tijdens het aaien. Je moet mijn lichaamstaal dus goed kunnen lezen. Kinderen in huis zijn dus geen goed idee.

Ben je nu al gevallen voor mijn looks en spreek je naast mensentaal ook vloeiend kattentaal? Vul dan zeker mijn adoptieformulier in. Dan daten we eens en geven we er samen een ferme lap op.

Wil je Flora adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier