Flugel is niet meer ter adoptie!!

Flugel met de sierlijke witte walrussnor

 Hoi iedereen,

Ik ben Flugel, een zwart-witte kater van 8 jaar met een pracht van een witte walrussnor. Jawel, dames en heren, je mag deze gerust volop bewonderen en ik kom hem zelfs parmantig tonen wanneer ik daartoe de kans krijg. Onze moeke bij ZIL zegt dat ik een schattigaard ben. En ons moeke heeft altijd gelijk. Ik ben een rasechte knuffelbeer, ik hou van veel aaikes en ik hou ook van de aanwezigheid van mensjes. Maar ook van rustjes doen. Rust en kalmte in huis kunnen me zeker ook bekoren.

Ze zeggen dat ik een jonge senior ben met mijn 8 levensjaren. Ik heb daar maar één antwoord op : levenswijsheid, lieverds. LevensWIJSHEID. Been there, done that. De wereld gaan veroveren is niet meer aan mij besteed. Hoewel een tuin wel errrrg fijn is om in rond te hangen. Binnen spelen is ook wel mijn ding Zo met van die dinges, allée, hoe heet dat… dinges… kattenspeelgoed. Je weet wel. Bengels. Euh… stengels. Wacht nee… hengels! Ja. Dat is het! Met zo’n ding aan.

Mij opsluiten in een kleine ruimte is wel totaal mijn dada niet. Ik heb ruimte nodig. Vandaar dat ik dus wel opteer voor een huis met tuin. En dan liefst met een liefdevol gezin met niet al te jonge kinderen. Grotere kinderen kan wel. Andere katten in huis zijn niet aan te raden. Zeg, wanneer kom jij nu mijn mooie snor eens bewonderen? Maak maar een afspraak hé met ons moeke.

Wil je Flugel adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier