Flupke en Kenobi zijn niet meer ter adoptie!!

Flupke en Kenobi
 
Dag lieve mensen
 
Wij zijn twee lieve kattinetjes van bijna vier maanden oud en samen op zoek naar een nieuwe thuis. 
Kattinnetjes? Jawel hoor, u leest het goed! Onze namen lijken misschien wat raar, maar er was wat twijfel over onze, euhm, onderdelen toen we in opvang kwamen. 
 
Ik ben Flupke, beige met wit gevacht en erg nieuwsgierig van karakter. Spelen en ravotten is mijn lieve leven. Balletjes, dopjes, de achtbaan, krabpaal of gewoon een kartonnen doos… allemaal plezant! Hoewel ik graag in de buurt van mijn opvangmama blijf, vind ik oppakken helemaal niet zo fijn. Gewone aaitjes laat ik af en toe al wel toe, maar ik vind het wel nog heel erg spannend allemaal. 
 
Mijn zusje Kenobi is een even grote speeltijger als mij. Zij gaat graag op ontdekking en vindt altijd wel iets om mee te spelen. Als ze moe is, komt ze allerliefst dicht tegen mij aan slapen, echte zusterliefde noemen ze dat. Als Kenobi helemaal op haar gemak is, mag je haar ook wel eens aaien of oppakken. 
 
Waar we nu wonen, komen we prima overeen met de 2 jonge huiskatten van dienst en een mensenmeisje van 10 jaar. Heerlijk om wat speelkameraadjes te hebben om met z’n allen te spelen en te ravotten. 
 
Zijn jullie het gezinnetje dat voor altijd voor ons wil zorgen? 

Wil je Flupke en Kenobi adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier