Garfield en Neo zijn niet meer ter adoptie!!

Brothers from another mother

Dag iedereen, Garfield en Neo in da house! 

Wij zijn twee jonge katers (2 en 3 jaar oud) en wij zijn brothers from another mother. Al van kleins af aan zijn wij bij elkaar en wij zijn 8 pootjes op 1 buik. Wij gaan dus samen op zoek naar een nieuwe thuis! Maar wat voor een thuis? 

Ik, Garfield, ben een echte mensenlover. Ik hou-hou-hou van knuffels en aandacht, zit graag op schoot en kom je zelfs een kusje geven op je wang als je het lief vraagt. Ik heb echt nood aan een thuis waar ik genoeg aandacht krijg. Ondanks het feit dat ik mensen echt de max vindt, ben ik in het begin wel een beetje nerveus en ontvang ik mijn mensenknuffels liever in een kalme omgeving. Kleine kindjes zijn dus helaas niets voor mij. Ik geef met plezier al mijn liefde aan mijn baasjes en aan mijn broer, maar aan andere katten heb ik een hekel. Momenteel herstel ik nog van een blaasontsteking, dus moet ik nog tot juni een speciaal dieet volgen (speciale brokken, geen medicatie) en dan moet ik nog eens op controle bij de dierenarts.

Mijn bro, Neo, is even sociaal als mij. Maar hij heeft wat meer tijd nodig om los te komen, mensen te vertrouwen en te wennen aan een nieuwe omgeving. Eens hij die tijd gekregen heeft, is hij ook een grote knuffelkont zoals mij! Voor Neo is een kalme omgeving dus wel nog belangrijker zodat hij zich helemaal op zijn gemak kan voelen en zich van zijn beste kant kan laten zien. Neo heeft ook al eens graag wat privacy en rust, maar vindt aandacht en knuffels ook de max op tijd en stond.

Dus hebben jullie een thuis, zonder jonge kindjes, zonder andere katten/dieren waar wij met zijn tweetje lekker veel aandacht kunnen krijgen? Idealiter met een stukje buiten waar we nog wat kunnen gaan verkennen? Vul dan snel ons adoptieformulier in!

Wil je Garfield en Neo adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier