Georgie en Milou zijn niet meer ter adoptie!!

Prachtige broer en zus Georgie & Milou

Dag lieve mensen,

Wij zijn broer en zus, Georgie en Milou. We zijn allebei prachtige zwart-witte katjes van 4 maanden oud. Ik, Georgie, ben altijd lekker chill. Ik word wel eens graag geaaid, maar niet constant. Ik hou namelijk erg van rust en kalmte om me heen. Dus jonge kinderen zijn voor mij geen optie. Ik hou van speeltjes aan een touwtje. Zoals hengeltjes. Er achteraan lopen, omhoog springen, mijn prooi vangen en dan lekker fier zijn op mezelf. Yes! Dat is gewoon de max!

Mijn zus Milou is veel meer verlegen dan ik. Ze houdt er echt nog niet van om aangeraakt te worden door mensjes. Dus jonge kinderen zijn voor haar ook echt geen optie. We hebben allebei mensjes nodig in huis die geduld en ervaring hebben met katten want wij vertrouwen niet zomaar direct om het even wie. Ons Milou houdt trouwens ook wel van spelen met een hengel, zo met een balletje eraan of een pluimpje. Dan wordt ze een compleet zot sprotje.

Wij kunnen trouwens best huiskatten worden, want heel veel geluiden tegelijk maken ons erg bang. Dus een buitenleven hoeft echt niet. Binnen leven is prima om op te groeien.

Heb je voor ons een leuke nieuwe thuis? Vul dan maar ons adoptieformulier in!

Wil je Georgie en Milou adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier