Grey is niet meer ter adoptie!!

Chunky boy Grey
 
Ik ben Grey, een “chunky boy” van ongeveer 10 jaar oud. Ik heb de afgelopen jaren buiten gewoond waar ik eten kreeg van een lieve voedermama van ZIL. Zo goed gevoerd zelfs dat ik goed heb kunnen werken aan mijn figuur. Want ja, een cirkel is ook een figuur toch?
 
Ik ben wel heel erg blij dat ik nu binnen kan wonen. Ik hou van zachte dekentjes, mandjes, kussens.. Ik kan ook heel
erg genieten van kriebeltjes en aaitjes, ik purrrrrrr dan als de beste. In het begin moet ik wel nog een beetje wennen en blijf ik graag dichtbij mijn veilige mandje. Maar ondertussen kom ik ook graag mijn opvangmama’s wakker maken voor aaitjes en brokjes! Of om mijn vers gevangen knuffels te laten zien. Ja, echte muizen, die hebben ze helaas niet hierbinnen. Op termijn zou ik misschien wel graag terug een tuintje hebben met echte muizen. 
 
Ik kan goed samen met andere katten, ik vind die eigenlijk wel gezellig. Ik weet nog niet wat ik van kinderen vind, maar tegenover grote mensen gedraag ik me altijd prima. Ik kan regulier voer eten, maar de mensen hier zeggen niet te veel (niet mee eens!). Ik mis een paar tanden maar daar merk ik niets meer van.
 
Ik ben op zoek naar een zacht, warm mandje bij zachte, lieve mensen die me veel brokjes geven. En natvoer. En tonijn. En soms een klein stukje kaas. Dan breng ik al mijn liefde mee, ik heb genoeg om uit te delen. Staat mijn gouden mandje misschien bij jou? 

Wil je Grey adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier