Grifou is niet meer ter adoptie!!

Grifou

Hoi iedereen, jullie vragen je zeker wel af wie deze ferme zwarte kater is. Ik ben Grifou of ook wel “Gri Gri” voor de vrienden. Ik ben zo’n 5 jaar oud en ben op zoek naar mijn gouden mandje. Ik wil daarom graag wat meer over mezelf vertellen!

Ik heb een tijdje de jungle van Leuven verkend en heb hierdoor FIV. Volgens de dierenarts ben ik in tip top conditie maar zal ik voortaan enkel binnenshuis nog op ontdekkingstocht mogen gaan. Zo erg vind ik dat allemaal niet want hoewel ik op een avontuurlijke zwarte panter lijk, ben ik eigenlijk meer een grote knuffelbeer. Mijn favoriete bezigheid is fletsen en flemen bij mijn opvangmoeke. Ik ben steeds zo dankbaar om wat aaitjes over mijn bolleke te krijgen dat ik mij spontaan aan haar voeten werp en begin te ronken. Ik vind dat wel iets hebben zo’n luxeleventje waar ik verwend kan worden met knuffels en lekker eten.

Af en toe heb ik een speelse bui en jaag ik speelgoedmuisjes achterna, maar ik geniet het meeste van de rust en trek me graag ook terug om een dutje te gaan doen. Ik kan nogal hard schrikken van lawaai en houd ook niet zo van drukte, daarom is het voor mij het beste dat ik een rustige thuis kan vinden waar geen kleine kinderen zijn. Ik ben liefst de enige kat in huis zodat ik van alle aandacht kan genieten en deze niet hoef te delen met andere katten.

Heb jij zo’n thuis voor mij?

P.S. lees zeker eens wat meer over FIV op onze website.

Wil je Grifou adopteren? Vul dan snel zijn adoptieformulier in!

Wil je Grifou adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier