Gust is niet meer ter adoptie!!

Pantoffelheld Gust

Onze Gust (Gaston voor de vrienden) is een prachtige zwart-witte kater van nog maar 8 maanden oud. Na zijn jonge leven op straat is hij nu volop aan het profiteren van het goede leven binnenshuis. En het bevalt hem wonderwel.

Hij heeft trouwens zijn naam niet gestolen. De vergelijking gaat op met zijn naamgenoot en stripheld Guust Flater. Lekker lui, gulzig, eigenwijs en hij doet vooral waar hij zelf zin in heeft. Nah! Een pracht van een koddige kater. Met bovendien een hart van goud, zoals dat met echte helden steeds het geval is.

Onze Gust is een echt “sociaal beest”. Hij komt je aandacht vragen en is een regelrechte knuffelaar. Maar hij heeft het liefst zijn mandje op een rustige plek. Andere katten zijn wel nog te spannend, maar met de honden van zijn opvangmama kan hij het prima vinden.

Zijn favoriete bezigheden zijn zowel slapen als spelen. En hij heeft toevallig ook al bewezen dat hij een perfecte muizenvanger is ten huize ZIL. Hij is een zelfstandig kereltje en dus wordt hij zeker alleen geplaatst. Gezien onze Gust de eerste 8 maanden van zijn jonge leven buiten leefde, is het zeker een pluspunt als hij op termijn een mooie tuin heeft om te gaan verkennen. Dat lijkt ons een evidente.

Zie je wel een mogelijke match tussen jou en onze pantoffelheld Gust? Vul dan als de bliksem zijn adoptieformulier in! Want we zweren het bij duizend bommen en granaten… onze Gust gaat jou ferm charmeren als je hem de kans geeft!

Wil je Gust adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier