Hector is niet meer ter adoptie!!

Hevige Hector
 
Hector is een stevige zwarte kater van ongeveer anderhalf jaar oud. 
Als je hem eventjes de tijd geeft om je te leren kennen, ontpopt hij zich al snel tot een echt sociaal knuffelkatje. Laat je echter niet afschrikken door wat geblaas bij de eerste ontmoeting, dat doet hij enkel om zijn angst te uiten in nieuwe situaties. Daarna geeft hij zich echter al snel over en zal hij beginnen miauwen en stopt het geblaas. Eens je zijn vertrouwen gewonnen hebt, is hij heel aanhankelijk en komt hij kopjes geven en knuffeltjes vragen. 
 
Daarnaast is Hector ook wel nog 1 grote brok energie. Laten we zeggen dat stilzitten niet zijn sterkste kant is en dat hij graag zijn poten strekt, speelt, verkent,… Het trekken van zijn adoptie-foto was dan ook een ware uitdaging voor zijn opvangmama, wie geïnteresseerd is in een collectie bewogen foto’s van een zwarte kat zit bij Hector aan het juiste adres 😉
 
Omdat hij zoveel energie heeft, plaatsen we Hector liever niet bij een gezin met kleine kinderen (dat zou overdonderend kunnen zijn voor de kinderen). Wat oudere kinderen zijn zeker geen probleem, daar zou hij fijne speelkameraadjes mee kunnen worden! 
Hector is niet zo tuk op andere katten, dus hij zoekt een thuis waar hij alleen Koning Kat kan zijn. Bij een eerste contact met de honden van de opvangmama kwam hij direct eens snuffelen, maar hij zal ook niet twijfelen om te blazen of uit te halen als andere beestjes plots te fel bewegen of hem doen verschieten. Honden kunnen dus eventueel wel werken, mits een correcte, langzame introductie. En tot slot zou Hector echt heel heel graag een tuin hebben in de toekomst. 
 
Hebben jullie zo’n thuis voor hem? 
 

Wil je Hector adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier