Hugo en Pitjoe zijn niet meer ter adoptie!!

Hugo en Pitjoe
 
Hoi iedereen
 
Wij zijn twee lieve kattinetjes van bijna vier maanden oud en samen op zoek naar een nieuwe thuis. 
Kattinnetjes? Jawel hoor, u leest het goed! Hugo lijkt misschien een gekke naam voor een katinnetje, maar bij aankomst in opvang waren die gekkerds van ZIL er nu eenmaal van overtuigd dat ik een jongen was. 
 
Mijn naam is Pitjoe, zwart als de nacht en nog een beetje verlegen naar mensen toe. Als je me genoeg tijd geeft, mag je me af en toe wel eens aaien. Mijn favoriete hobby’s zijn spelen met balletjes en dopjes en relaxen in de hangmat met mijn best-friend-for-life Hugo. 
 
Hugo is heel nieuwsgierig, maar desondanks nog best bang van mensenhanden. Oppakken en aaien zit er voorlopig niet in voor haar. Zij vindt het wel heel fijn om met z’n allen tikkertje of verstoppertje te spelen. Maar ze heeft nog een beetje tijd nodig om ook mensen een plekje in haar hart te geven. 
 
Waar we nu wonen, komen we prima overeen met de 2 jonge huiskatten van dienst en een mensenmeisje van 10 jaar. Heerlijk om wat speelkameraadjes te hebben om met z’n allen te spelen en te ravotten. 
 
Hebben jullie nog zo’n plekje voor altijd en het nodige geduld om ons op ons eigen tempo te laten ontplooien? Vul dan alsjeblief ons adoptieformulier in!

Wil je Hugo en Pitjoe adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier