Inzamelactie voor ons zorgenmeisje Stella ten einde

Eind april kwam Stella onder onze hoede.

Stella werd aangereden en gelukkig meteen naar de dierenarts gebracht door mensen die zich over haar ontfermden. 

Ze was zwanger van 2 kleintjes die de klap niet hadden overleefd en Stella bloedde uit haar baarmoeder. 

Met een spoedoperatie tijdens het paasweekend door een chirurg van wacht werd haar baarmoeder verwijderd. Dat probleem was snel opgelost.

Stella

Maar… De eerste dagen gebruikte Stella haar achterpootjes niet.

Gelukkig was er niets gebroken. Ook plassen en stoelgang maken leek niet te lukken. Maar Stella is een straffe madame en beetje bij beetje kwam het gevoel terug. Stella kon de hospi verlaten en gaan herstellen bij één van onze opvanggezinnen. 

Ze wandelde intussen al goed rond en ging ook flink op de kattenbak. Alleen die rechterachterpoot, die wou nog niet mee. Het liefst van al lag Stella trouwens op de schoot van de opvangmama. En wanneer die human maar niet bleef zitten, hobbelde Stella vrolijk achter haar aan. Maar met 4 werkende pootjes zou dat wel veel vlotter gaan natuurlijk!

Om de bezenuwing te helpen herstellen zou Stella nog een reeks gespecialiseerde behandelingen nodig hebben. Met acupunctuur en laserbehandelingen hoopten we het herstel van de zenuwen te kunnen bevorderen. Want elk leven telt. En we gingen daarvoor tot het uiterste.

Een inzamelactie volgde ...

En nu komt het, we hadden jullie ondersteuning hard nodig voor Stella want naast de factuur voor de spoedingreep tijdens het paasweekend stonden ons de facturen van een paar weken revalidatiebehandeling te wachten om Stella er volledig bovenop te krijgen zodat ze vroeg of laat een warm mandje kon krijgen in een warm gezin.

En hulp kregen we. In totaal doneerden jullie 600 euro die ons al een heel stuk op weg hielpen om de totale rekening van 1500 euro te betalen.

En ja, Stella komt ter adoptie om zo de weg naar een gouden mandje te vinden.

Een oprecht woordje van dank aan alle donateurs: Anne, Brigitte, Christina, Cindy, Miek, Elke, Emma, Gerry, Jo, Kirsten, Manana, Martine, Melissa, Nele, Nicole, Patricia, Rita, Sacha, Sandra, Sarah, Sven, Tessa, Ulrike, Veerle en Vera.