James

Jonkheer James
 
James is een jonge, witte, langharige kater van 1,5 jaar met een sterk karakter. De afgelopen weken is hij van hevig puberend naar een rustige, speelse knuffelkat gegaan. Hij laat duidelijk merken wanneer hij iets niet wilt en durft dan wel eens uit te halen of te bijten. We zoeken voor hem dus een baasje die hem liefdevol maar kordaat kan bijsturen en hem een veilige omgeving kan bieden waarin hij dit gedrag verder kan afleren. Jonge kinderen zijn omwille van deze reden een no-go, tieners zouden zijn grootste speelkameraadjes kunnen zijn. 
 
James is een namelijk een echte speelvogel en heeft veel beweging nodig. Een grote leefruimte binnen en een tuin buiten zijn daarom een must. Hij houdt enorm van knuffels geven, aaitjes krijgen, dicht bij jou in de zetel liggen of mee op bed naast zijn baasjes slapen. 
 
Andere katten in huis kunnen mogelijk een probleem zijn, James is hierin heel kieskeurig. Ofwel laat hij de andere poes met rust ofwel jaagt hij erop, een echte vriendschap lijkt hij niet te zien zitten. Moest er al een ander katje in huis zijn is een langzame introductie dus echt heel erg belangrijk. 
 
James werd onlangs volledig geschoren, zijn lange haren hebben regelmatig een goede borstelbeurt nodig. Zijn valiesje staat klaar om te verhuizen. Hebben jullie nog een fijne plek voor deze onstuimige jongeman? 

Wil je James adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier